Fruktjuice på klær – For farget tøy

Hvordan flekken fjernes

Vanish Gold Oxi Action Pulver og dersom det er hvitt tøy, bruker du Vanish Gold for Whites Pulver så tøyet blir blendende hvitt

Fruktjuice pa klaer – For farget toy

xx

Vanish Oxi Action Powder 470g

Norges Bestselgende Flekkfjerner*

Vanish Gold Oxi Action Pulver

Bløtlegging

1. Løs opp 1 måleskje med Vanish Gold Oxi Action-pulver i 4 liter varmt vann (høyst 40°).
2. Legg tøyet i bløt i høyst 1 time for farget tøy og høyst 6 timer for hvitt tøy.
3. Vask som vanlig med vaskemiddel, og tilsett enda en måleskje med Vanish Oxi Action Pulver.

Viktig:

Følg alltid bruksanvisningen på Vanish-pakningen. Må ikke brukes på ull, silke og lær. Må ikke brukes på lakkerte eller malte overflater – for eksempel tre, metall osv.

Fant du ikke løsningen du lette etter?

Våre eksperttips

Vårt beste flekkfjerningstips for å fjerne juiceflekker er å behandle dem så raskt de blir oppdaget. Skyll en klut i kaldt vann og skrubb forsiktig. La det tørke..

Behandle flekken så raskt som mulig.

Skyll flekken i kaldt vann.

La flekken tørke i minst 5 minutter før du skyller vrangsiden i varmt vann, over vasken. Hvis du skyller flekken i så varmt vann som mulig tvinger du flekken ut av tøyet igjen.

Skyll godt.

Trivia

Dette er en tanninflekk - en naturlig forekommende syre som finnes i planter som ofte vises som farge i sluttproduktet. Ferske flekker kan vanligvis fjernes ved å vaske tøyet som vanlig på den varmest tillatte vanntemperaturen anbefalt for produktet..

Relaterte artikler

Juiceflekker er veldig vanlig og kan oppstå når som helst, når man er hjemme eller på jobben. Mange tror at juiceflekker er permanente og at klær som har blitt flekkete, er ødelagt for godt. Men med Vanish Oxi Action kan du fjerne flekkene enkelt. Følg instruksjonene nedenfor for best resultat.