Breadcrumbs

Flekkfrie tips

Makeup Klær

Emilie

Har fått misfarging på en hvit tshirte pga solkrem. Vet du hva jeg kan bruke på det?

Kroppsvæske Tepper

Iben

Hvor i Tromsø får man kjøpt Carpet Care?

Kaffe Tepper

Pål

Hvor i Asker får jeg tak i Vanish Oxi Action Powerspray Sofa & Tepper

Motorolje og fett Klær

Bendik

(IKKE MOTOROLJE OG FETT - måtte velge en kategori) Hei Har fått noen flekker fra whiteboard-tusj på en skjorte som er blitt vasket 1-2 ganger i maskin tidligere. Usikker på stoffet da jeg har klippet bort lappen, men jeg har web-lenken til skjorten om dere vil se på den, det står dog ingen informasjon om stoff der heller. Jeg har prøvd å fjerne flekkene med både Oxi Action pulver og Oxi Action forbehandlingsspray, men dette fungerer ikke. Har dere noen råd? Jeg fikk også en liten flekk på en stol, og dette gikk bort med bare litt vann. Det er tross alt bare en whiteboard-tusj, og skal kunne fjernes ganske lett... Skulle en tro. Lenke til skjorte: http://myspringfield.com/es/es/hombre/camisas/camisa-rayas/0949477.html?dwvar_0949477_color=12#start=1

Gjørme og jord Hvitt tøy

Helen

Hei! Jeg har klart å få flere gjørme flekker på skoene mine (Air Max Thea), jeg reagerte ikke helt med en gang før gjørmen hadde satt seg fast på stoffet. Jeg la skoene i vaskemaskinen og vasket dem flere ganger, men flekkene har ikke forsvunnet. Er det noe jeg kan gjøre for å fjerne det?

Gjørme og jord Annet

Miriam

Hei! Jeg har en lys farget parkas. Ytterstoffet er polyester og innvending er det dun. Etter en hel vinter sesong er den nå blitt en smule skitten. Det er i hovedsak vanlig skitt som søle fra bil eller lignende. Jeg vil prøve å få bort flekkene for hånd så jeg slepper å bruke maskin. Er dette noe vanish kan hjelpe meg med?