Drømmer om en hvit jul

Å kle seg i hvitt kan være en utfordring uansett årstid. Men hvitt tøy kan være ekstra problematisk om vinteren på grunn av gjørme, vått vær, glatt føre og alt som følger med. Når du er på skiferie, eller går tur i parken en klar vintermorgen, er du stadig i fare for å bli utsatt for vinterrelaterte flekker.

 

Å kle seg i hvitt kan være en utfordring uansett årstid. Men hvitt tøy kan være ekstra problematisk om vinteren på grunn av gjørme, vått vær, glatt føre og alt som følger med. Når du er på skiferie, eller går tur i parken en klar vintermorgen, er du stadig i fare for å bli utsatt for vinterrelaterte flekker. Vi har alle vært der. Vi går nedover en travel gate mens regnet høljer ned, slåss med en paraply mens en bil plutselig kjører forbi og spruter mengder med skittent vann og gjørme opp over de rene klærne. Én av mange gleder denne slags vær fører med seg! Gjørme og regn er imidlertid ikke de eneste flekkene som kan true det hvite tøyet om vinteren. Gløgg er en klassiker, spesielt rundt juletider, men kan være livsfarlig for klærne dine. Ett perfekt tidsfordriv i det kalde vinterværet er å krølle seg sammen foran peisen med noe varmt å drikke. Men varme drikker som kaffe og kakao kan etterlate seg flekker som er vanskelige å fjerne.

Frykt ikke! Selv om det kan se ut som en umulig oppgave,kan det å fjerne selv de vanskeligste flekkene fra ditt vinterhvite tøy være en enkel oppgave dersom du følger våre flekkfjerningstips for hvitt tøy.

Tenk raskt

Å handle raskt er nøkkelen til å håndtere vanskelige flekker. Prøv å væte flekken med en fuktig klut og skrubb forsiktig (ikke gni den siden dette kan gjøre flekken større). Dersom du handler raskt, får ikke flekken tid til å tørke, og du har større sjanse til å klare å holde det hvite tøyet hvitt lenger og klærne så gode som nye.

Riktig verktøy til jobben.

Vanish-produkter er utviklet med tanke på de tøffeste flekkene, og vi er ekstra stolte av å ha utviklet et produktsortiment som har spesifikke bruksområder og er skreddersydd for dine behov. I dette tilfellet er Vanish Oxi Action Crystal White riktig valg for vinterhvitt tøy.

Dette gjør at du uten bekymringer kan velge hvitt når som helst, og bringe litt lys inn i den mørke årstiden.