Grundig rengjøring av hjemmet ditt før store anledninger

Når du skal invitere folk hjem til deg vil du gjerne at alt skal se perfekt ut - alt fra teppet til kanapeene. Men hvem har lyst til å bruke all sin tid, energi og penger på gjøre rent hjemmet sitt? I tillegg vil nok mange tenke at alt det harde arbeidet med grundig rengjøring uansett vil være nytteløst fordi det så fort blir møkkete igjen når man har gjester på besøk.

Her er noen ting du bør tenke på når du skal gi hjemmet ditt en grundig rengjøring før en stor anledning eller tilstelning:

Planlegging

En grundig rengjøring av hele hjemmet ditt er en stor og krevende oppgave. Det finnes ikke noe verre enn å ha et helt hus å rengjøre, men å ikke ane hvor man skal begynne. Planlegging er derfor alfa omega. Fordel oppgavene mellom alle medlemmene i husholdningen, og sørg for å ha god oversikt over hvem som gjør hva og når. Dette vil gjøre alt mye lettere!

Tørke støv og støvsuge

Rengjøringsarbeidet vil bli mye enklere hvis du først tørker bort alt støvet fra overflater, tepper, gardiner og i alle kriker og kroker. På denne måten unngår du at støvet vrimler rundt når du rengjører, og du spares derfor fra å få dobbelt opp med arbeid.

Tepper

Tepper blir nok ikke sett på som hjertet av hjemmet, men bare tenk hvor mye de får gjennomgå hver dag. Da holder det ikke bare med støvsuging av teppene, selv om mange tror det. Vanish hjelper deg med å gjøre teppet rent før gjestene kommer!

  • Flekkfjerning

Hvis du nettopp har rengjort teppet ditt, men legger merke til at det har oppstått noen flekker på enkelte steder, trenger du ikke å rengjøre hele teppet på nytt. Du kan enkelt fjerne flekkene med Vanish Carpet Care Oxi Action Spray. Resultatet kommer etter bare 30 sekunder!

Sofaen

Sofaen er et viktig samlepunkt når du har familie og venner på besøk, og det er derfor viktig at sofaen ser best mulig ut slik at dere kan slappe av og kose dere. Flekker på sofaen vil være et problem for mange - særlig hvis man ikke er sikker på hva flekken er, eller hvordan den havnet der i utgangspunktet. Disse flekkene er heldigvis ikke umulige å fjerne, Vanish kan nemlig også hjelpe deg med å fjerne flekker fra møbler.

Det å gjøre hjemmet sitt klart for besøk trenger ikke å være en stressende affære. Ved å bruke Vanish og planlegge godt, vil du kunne fjerne hvilken som helst flekk - enten det er på sofaen eller teppet. Vanish fjerner selv de aller vanskeligste flekkene, så du ikke behøver å bekymre deg om det skulle skje noen uhell når du har besøk!