Holde hvitt tøy så hvitt som mulig

Det er et trist øyeblikk når vi innser at vårt hvite favorittplagg er blitt ubrukelig, det er nesten som å miste en venn. Uansett om det er av stilmessige eller sentimentale grunner (det er blusen jeg møtte min partner i! bestemor strikket den til meg!), er det egentlig ingen unnskyldning for å ha denne følelsen lenger. De største synderne for at dine gamle favoritter mister livsgnisten, er flekker eller at det hvite tøyet falmer. Du kan sørge for at tøyet holder tritt med deg ved å bruke Vanish for å få dem til å se så gode som nye ut, blendende hvite og uten en flekk.

 

Hvitt tøy

Hvitt tøy mister ofte sin klarhet og blir matte i fargen. De mister sin opprinnelige hvite farge og blir gråere over tid. Dette skjer som et naturlig resultat av bruk og regelmessig vask, selv om dette kan unngås. Det krever ikke mye i det hele tatt å holde det hvite tøyet blendende hvitt, hele tiden.

Dersom du vasker tøyet i vaskemaskin, er det viktig å huske å rengjøre denne regelmessig. Over tid kan bunnfall samle seg opp i trommelen, og dette kan være med på å misfarge det hvite tøyet. Dersom vaskemaskinen ikke er ren, kan man ikke forvente at den gjør tøyet rent heller! Det anbefales å rengjøre vaskemaskinen godt hver tredje måned. Til slutt bør du vaske det hvite tøyet etter hver bruk med en ekstra måleskje med Vanish Crystal White, selv om de ser rene ut. Olje fra huden kan samle seg opp over tid, og dette gir det hvite tøyet et skittent utseende som blir værende selv etter at det er vasket.

Dersom du leser dette litt for sent, er det fortsatt ingen grunn til panikk. For å gjøre misfarget hvitt tøy hvitere igjen bløtlegger du plaggene i vann med Vanish Crystal White i høyst 6 timer. Fra nå av vasker du det hvite tøyet separat og tilsetter en måleskje med Vanish Crystal White i hver vask for å hjelpe å holde det hvitt.

For å fjerne flekker forbehandler du alle flekker du ser med en oppløsning av Vanish og litt varmt vann. Husk deretter å alltid vaske det hvite tøyet separat med en måleskje med Vanish Crystal White for å holde det skinnende hvitt.

Pass på at du alltid kontrollerer hva slags materiale flekkene har festet seg på, og sjekk ut guidene våre om hvordan du fjerner spesifikke vanskelige flekker fra klærne. Det eneste du trenger å gjøre nå, er å bruke tøyet, og passe på at du ikke blender noen!