Hva er din sminkerutine?

Sminke er en viktig del av mange kvinners daglige rutiner, enten det er det første de gjør når de står opp eller noe de gjør mens de multitasker på bussen på vei til jobb. Felles for alle er at det alltid vil være en sjanse for både søl og flekker når man tar på seg sminke. Mange vet kanskje ikke at sminkeflekker teknisk sett kan klassifiseres som olje- eller fettflekker på grunn av ingrediensene. Disse flekkene er ganske vanskelige å fjerne, men frykt ikke, Vanish får dem til å forsvinne!

Her er fire typer sminkeprofiler som du kanskje har vært borti:

Morgenfuglen

Hun kommer seg ikke nødvendigvis på jobb i tide, men hun står alltid opp tidlig for å forsikre seg om at hun har nok av tid til å ta på seg sminke og er ikke ferdig før hun er helt fornøyd. Mest sannsynlig tar hun på seg sminken på badet, og tørker av det som eventuelt søles eller veltes på et håndkle eller på genserermet sitt. Men det kunstige lyset på badet kan være villedende, så ofte velger hun heller å sminke seg på soverommet sitt hvor lyset er mer naturlig. Hun setter seg på gulvet eller i sengen for å ta på seg sminken der, og risikerer dermed å søle foundation eller å miste maskara på både sengetøy og gulvtepper. Kanskje har hun stått opp tidlig til ingen nytte fordi hun nå må bruke tid på å fjerne flekkene, og hun ender opp med å komme forsinket til jobben. Dette er nok en dag i livet til «Morgenfuglen».

Pendleren

Det er et under hvordan «Pendleren» ikke ender opp med ansiktet full av merker etter leppestiften, og det er fascinerende hvordan hun unngår å stikke seg selv i øyet med eyelineren. Enten hun står oppreist eller sitter ned, klarer hun på elegant vis å søle rouge både på seg selv og på buksene til sidemannen. Uansett hvor irriterende det måtte være, kan man nesten ikke annet enn å stirre av beundring når pudderet flyr gjennom luften og lander elegant på alt som er i nærheten.

Baderomsokkupanten

Hun okkuperer alltid speilet. Du prøver å navigere deg mellom henne og neste person for å nå frem til vasken for å vaske hendene – hvis du i hele tatt klarer å nå frem til vasken. Noen ganger legger «Baderomsokkupanten» vesken sin over den eneste ledige vasken, mens du tålmodig må vente på tur. Det er først når hun får en albue i siden og mister maskara utover hele hennes blendende hvite T-skjorte at «Baderomsokkupanten» innser at hun er i veien for alle andre.

Makeup-artisten

Hun har garantert mange års erfaring med å ta på seg sminke. «Makeup-artisten» har rett og slett perfeksjonert kunsten med å ta på seg sminke – dette er noe hun har gjort hver eneste dag i årevis. Hun kan alle triksene for å få sminken til å vare lengre, og hun vet også hva slags sminke som passer til ulike anledninger. Hun kan ta av gammel sminke og ta på ny på ett blunk, men selv ikke «Makeup-artisten» er immun mot de beryktede og fryktede flekkene man kan få fra leppestiften. Ofte oppdager hun disse flekkene for sent, når de allerede har rukket å sette seg på jakkeermet eller kragen.

Enten du er «Morgenfuglen», «Pendleren», «Baderomsokkupanten» eller «Makeup-artisten», vil det alltid være en sjanse for at det oppstår en sminkeflekkatastrofe. Men ikke vær redd! Vanish Gold Oxi Action Pulver kan fjerne flekkene for deg - selv når flekken har fått tørket inn i syv dager.

Har du en flekk som du vil kvitte deg med, eller et Vanish-tips du vil dele? Besøk Vanish sin side for Flekkfrie tips for å dele din flekkfjerningskunnskap, og oppdag flere tips til hvordan du kan håndtere flekker.