Hvordan holde seg avkjølt gjennom dagen

Kroppstemperaturen vår reguleres gjennom svetting. Svetting er med andre ord helt naturlig, og det er noe alle mennesker gjør. Likevel vil mange synes at det er flaut med svetting – særlig når man svetter så mye at det gir svetteflekker og gule flekker på klærne. Det er fullt forståelig at dette kan både være flaut og ubehagelig, men ikke bekymre deg! Mens kroppen din på sitt naturlige vis tar vare på seg selv, kan Vanish ta vare på klærne dine.

Her er noen tips for å hjelpe deg med å holde deg rolig og kjølig gjennom dagen:

Gjør deg klar for dagen

Beste tips: Hvis du har mulighet, bør du prøve å holde vinduene åpne til du er klar til å gå ut av huset slik at luften får sirkulert rundt deg mens du ordner deg i stand.

På vei til jobb

Ingen liker vel å komme klam og svett til jobb, så det er veldig forståelig at mange gruer seg til å gå på en stappfull buss eller tog i rushtiden. På den stappfulle bussen eller toget vil det være lite rom for deg å bevege deg rundt. Det er derfor lurt å ta noen ekstra forholdsregler for å holde deg avkjølt.

For mange er reiseveien til jobb såpass lang at de ikke har stort annet valg enn å ta bussen eller toget. For å gjøre reisen litt lettere å holde ut kan du ta et litt tidligere eller senere tog, da unngår du den verste rushtiden. Hvis du har en kontorjobb som krever at du må gå i dress, drakt eller andre varme plagg, kan det være en god idé å reise i et plagg laget av et mer pustende stoff. Du kan for eksempel reise i en lett T-skjorte, og deretter skifte til jobbantrekket senere. Da slipper du å komme frem til jobb med en skjorte full av svetteflekker.

Beste tips: En håndholdt vifte kan holde deg avkjølt hvis du må tilbringe mye tid på kollektiv transport. Husk at det alltid er viktig å holde seg hydrert, særlig i de varme månedene fordi du da svetter ekstra mye, og dermed mister mer væske enn vanlig.

Møter

Ofte holdes møtene på jobben i trange og klamme møterom, og dette kan føre til mye svetting. I tillegg kan svetteproduksjonen øke på disse møtene hvis man føler seg ekstra nervøs, engstelig eller stresset.

Uansett trenger du ikke å bekymre deg for flekkene som kan oppstå fra svettingen fordi Vanish Oxi Action Gel kan alltid hjelpe deg med å fjerne svetteflekkene.

Beste tips: Les alltid instruksjonene på pakken til Vanish-produktet. Les også vaskeanvisningen på klærne dine for å forsikre deg om at du får den beste vasken hver gang.

Forsinket når du skal hente barna

Enten du skal hente barna fra skolen eller hjemme hos vennene sine, er det siste du vil være for sen! Tanken på at noen andre må vente på grunn av deg kan gjøre deg engstelig eller stresset - noe som kan gjøre at du svetter litt ekstra.

Beste tips: Selvfølgelig kan du unngå å bli forsinket ved å dra litt tidligere, men det er ikke alltid at du har muligheten til det. Uansett vil et lurt tips være å puste dypt og rolig. Da får du ned stressnivået i kroppen din, og det blir både mindre stressing og mindre svetting. 

Du kan ikke stoppe kroppens naturlige svette fullstendig, men du kan fjerne de uunngåelige svetteflekkene som du og familien din kan få gjennom en dag. Selv om du ikke vasker klærne dine med én gang, virker Vanish til og med på flekker som har fått tørke i hele syv dager. Du trenger ikke å gjøre noe mer enn å vaske som normalt.

Har du en flekk som du vil kvitte deg med, eller et Vanish-tips du vil dele? Besøk Vanish sine Flekkfrie tips for å dele din flekkfjerningskunnskap, og oppdag flere tips til hvordan du kan håndtere flekker.