Kampen mot klokka! Flekkfjerning i siste liten

Svart er en fargenyanse som man umiddelbart legger merke til dersom den smitter over på lysere tøy . En rød cardigan, en hvit skjorte eller en blå dongerLa oss si at du er på vei ut døra, men tar en siste titt i speilet og oppdager en vin-, mat- eller sminkeflekk på klærne. Hva skal du gjøre? Jo, Vanish kan raskt hjelpe deg med sin spesielle flekkfjerningsteknologi. Med våre tips kan vi enkelt og raskt hjelpe deg med å redusere eller fjerne flekken uten for mye oppstyr!ibukse blir fort et blikkfang dersom en svart flekk dukker opp, så det er viktig å behandle slike flekker så fort som mulig, før de setter seg og blir umulige å fjerne.

Trykk i vei

Det viktigste tipset vi kan gi, er å sørge for at du ikke smører flekken inn i stoffet. Øv deg frem med en fuktig papirklut eller kjøkkenhåndkle. Trykk forsiktig på et område uten å gni. Denne teknikken trekker flekken ut fra stoffet og hindrer den i å spre seg. Ha dette tipset i bakhodet når du oppdager en flekk, og sørg for at du alltid har en pakke med papirservietter tilgjengelig - de kan brukes til mer enn nesen!

Hva slags flekk er det?

Ulike flekker trenger ulik behandling. Noen flekker, som blodflekker eller tomatsausflekker, skal skylles med kaldt vann for å bryte ned flekken, mens andre flekker, for eksempel maling, krever varmt vann. Flekker som har bygd seg opp over tid, trenger kanskje å bli bløtlagt i et bad med Vanish Gold Oxi Action Pulver, mens en liten matflekk kan fjernes ved å bruke en løsning direkte på det berørte området. Ta en titt på vår oversikt over ulike flekker for å finne frem til beste behandlingsmetode.

Bruk Vanish ...

Se flekker forsvinne på tretti sekunder med Vanish Gold, bare løs opp ¼ måleskje i ¾ vann. Hell deretter oppløsningen på flekken. Trykk blandingen forsiktig inn i stoffet med bunnen av koppen. La det virke i opptil fem minutter og vask deretter med varmt vann. Dette bør være nok til å fjerne flekken. Gjenta suksessen om nødvendig.

... og tørk!

Det er viktig å tørke det utsatte området raskt etter skylling. En hårføner kan gjøre underverker, men hvis du har mer tid, kan tørking over en radiator være mye mer effektivt. Gi det berørte området 15 minutter eller mer til å tørke. Mens du venter, er det kanskje på tide med en velfortjent pause. Vi kan anbefale en kopp kaffe mens du venter, bare vær forsiktig så du ikke søler!