Kvalitetstid med barnet ditt

Det er stor forskjell på hvordan dagens barn og ungdom tilbringer tiden sin sammenlignet med de som var unge på 90-tallet. Både barn og voksne tilbringer nå mye tid på smarttelefonene sine og andre «duppeditter». Dette kan ha innvirkning på kvalitetstiden de voksne og barna har med hverandre.

Her er noen tips til skjermfrie aktiviteter du og barnet ditt kan gjøre sammen. Du kan være sikker på at uansett hvor sølete aktiviteten er, vil Vanish hjelpe deg med å fjerne flekkene dere får i løpet av dagen.

 

Hobbyer

Det finnes mange morsomme aktiviteter du og barnet ditt kan gjøre sammen. Selv om barn ofte er ganske så energiske lærer de også raskt, så det å finne en aktivitet som dere begge mestrer og liker bør ikke være så vanskelig.

Bærplukking eller epleslang er aktiviteter som de fleste synes er morsomt. Dere får da muligheten til å tilbringe dagen ute i frisk luft, og kan belønne dere selv med noe så sunt, velsmakende og godt som ferske bær og frukter når dere er ferdige.

Dere kan også prøve å lage kunst eller sette i gang med litt håndarbeid. Dette er aktiviteter som gjør at dere har det gøy og samtidig får muligheten til å være kreative og skape noe sammen. Sjansen er riktignok stor for at det kommer til å bli en del søl, som for eksempel når dere prøver å lage mini-vulkanutbrudd ved hjelp av bakepulver eller når dere skal lage deres egne klær. I tilfelle det blir noe søl, kan det være lurt å tenke på å dekke til gulvene, så vel som klærne deres. Skulle dere likevel være uheldige å søle noe, er det uansett ikke verdens undergang.

Mat

Matlaging er definitivt en fin aktivitet som gjør at du får kvalitetstid med barnet ditt. Enten dere baker sammen eller lager et måltid, kan barnet ditt hjelpe til på kjøkkenet. Som lønn for strevet kan barnet belønnes med å få prøvesmake det som kommer ut av ovnen eller slikke sjokolade fra skjeen. Den lille kokken vil mest sannsynlig være mer enn glad for å hjelpe til.

Sport

Sportslige aktiviteter holder dere spreke og sunne, men det kan være litt vanskelig å tenke ut morsomme sportsaktiviteter som både du og barnet ditt kan mestre.

Å sykle er en ting som de fleste foreldre vil lære barna sine, men dette er en læringsprosess som krever en del øvelse. Det kan ta litt tid før man lærer seg å holde balansen på sykkelen, men når man først har lært det glemmer man aldri kunsten å sykle. Da kan dere dra på mange fine sykkelturer sammen! Til å begynne med kan det være lurt å sykle på en myk overflate som for eksempel gress slik at barnet ditt ikke får for mange skrubbsår hvis han eller hun faller av sykkelen. Uansett, hvis barnet ditt er uheldig og faller, er Vanish der for deg og kan fjerne en hvilken som helst blodflekk som kan oppstå når dere er ute og sykler.

Se en film

Du har kanskje blitt voksen, men innerst inne har vi alle et barn i oss - noe som er perfekt hvis du skal se en film sammen med barnet ditt. Selv om dere skal se film, trenger dere ikke nødvendigvis dra på kino hver gang. Hva med å heller leie eller «streame» en film og se den i sofaen hjemme? Barnet ditt kan velge hvilken film dere skal se. Dra på butikken og kjøp inn popcorn, lukk gardinene og snurr film. Det er både praktisk og komfortabelt å se film hjemme - du har god tilgang på snacks fra kjøkkenet, og du kan sette filmen på pause når du vil for å gå på toalettet hvis det trengs.

En dag i parken

Barn elsker å løpe rundt, leke og ha det gøy. Noen ganger kan de bli møkkete, mens andre ganger kan de også være uheldige å skade seg. Selv i parken kan ulykker skje, for eksempel ved at de faller og slår seg, og det er ikke uvanlig for barn å få kutt eller skrubbsår. Det er lurt å være forberedt med litt førstehjelpsutstyr i bilen eller vognen slik at man unngår at sår blir infisert, samt har muligheten til å tørke bort blod for å unngå flekker på klærne. Uansett hvor sølete eller svett du og barnet ditt blir, vil Vanish fjerne flekkene som kan oppstå når dere er ute og leker.

Det er så mange ting som du og barnet ditt kan gjøre sammen. Du trenger ikke å la bekymringen for å få flekker på klærne gå utover kvalitetstiden du har med barnet ditt – litt søl er bare moro! Vanish kan hjelpe deg med å fjerne flekkene som oppstår etter en travel og aktiv dag med kvalitetstid.

Har du en flekk som du vil kvitte deg med, eller et Vanish-tips du vil dele? Besøk Vanish sine Flekkfrie tips for å dele din flekkfjerningskunnskap, samt oppdage flere tips til hvordan du kan håndtere flekker. Bli med her!