Morgenen etter kvelden før

Det kan føles som om du trenger en skikkelig renselseskur etter julebordsesongen, men huset ditt vil trenge det enda mer etter den fantastiske nyttårsfesten. Følg de enkle trinnene nedenfor og få huset i stand igjen på en-to-tre.

 


Åpne vinduene.

Frisk luft renser huset for stanken av alkohol og mat. Det vil også gjøre underverker på alle spor av fyllesyke.

Møkkete plagg

Beskytt klærne (kanskje pyjamasen) ved å ta på deg forkle og gummihansker.

Ta vare på maten

Du har sikkert noen velsmakende matrester som fortsatt er spiselige. Samle dem sammen og putt dem i kjøleskapet slik at du kan kose deg med dem etter oppryddingen. Du er sikkert ikke i humør for avansert matlaging.

Gjenvinning

Samle sammen alt av mat- og drikkerester, så du forhindrer ytterligere søl og flekker. Du kan bruke en bøtte for å slippe å gå i skytteltrafikk til vasken. Sett alle flasker, bokser, papp- eller plastbegre til side for gjenvinning - det er en grei måte å starte oppryddingen på.

Glass

Samle sammen alle glass ved å bruke et brett med et fuktig håndkle på for bedre grep. Du kan bruke bøtten igjen for rester av drikke. Sett på oppvaskmaskinen med glassene eller vask dem og sett dem til tørk på et kjøkkenhåndkle ved vasken.

Servise og bestikk

Sett alt skittent servise og bestikk i vann i vasken slik at inntørkede matrester løses opp.

Flekkfjerning

Det er uunngåelig at du må fjerne noen matflekker fra teppet eller flekker etter drikke fra favorittduken. Finn frem Vanish-produktene og behandle med én gang for best resultat.

Støvsuging

Støvsug hele festområdet grundig. Dette er det perfekte tidspunkt å prøve vårt nye Vanish Powerpowder for å fjerne flekker og vond lukt fra teppene. The moist powder helps remove tough ground in dirt, odours and dust trapped deep in the carpet pile.

La oppvaskmaskinen gjøre jobben

Sett glassene til side og fyll oppvaskmaskinen med servise og bestikk som har stått i bløt.

Tørk av kjøkkenbenken

Fullfør ved å tørke av alle overflater med et rengjøringsmiddel for flerbruk og gå over harde gulv med en mopp for å fjerne klissete flekker. Arbeid utført!