Pleie av håndveske

Har du noen gang sølt noe i vesken din, og flekken har vært umulig å fjerne? Få tips om hvordan du fjerner flekker fra håndvesken med Vanish.

 

Pleie

Alle har sine uunnværlige produkter som de pakker ned i vesken, men disse produktene kan forårsake søl og flekker. Den tuben med håndkrem kan være nyttig for tørre hender, men kan den lekke? Er korken til lipglossen skrudd godt fast? Kan en liten salat lekke litt olje? En åpen håndveske kan til og med bli offer for en fallende kaffekopp (og sprut), eller enda verre, rødbeter eller olje fra en veltet salat. Dersom du tar godt vare på vesken, vil ikke disse flekkene være noe problem. Så lukk vesken og sett den under et bord dersom du har litt klønete venner, og pakk ting som kan søle i en plastpose.

Oppbevaring

Flekker kan komme fra ødelagte penner, eyelinere og annen sminke, eller fra krydder og olje fra et fast food-besøk. Oppbevar tingene på en forsvarlig måte, så oppstår ikke slike problemer. For å unngå flekker bør penner legges i en sidelomme, sminke i sin egen bærbare veske, og ikke oppbevar krydder eller lignende altfor lenge. Et solid telefondeksel som er vanntett, kan også være en god idé.

 

Er vesken laget av ømfintlige materialer som silke eller skinn, bør de håndteres av profesjonelle vaskerier eller renserier. Vann vil bare gjøre det verre, og Vanish bør ikke brukes på disse materialene. Men for andre materialer er første skritt å fjerne flekken umiddelbart ved å trykke på flekken med en våt klut eller papirhåndkle. Ved å trekke ut fuktigheten vil flekken hindres i å spre seg, og dette er avgjørende for flekkfjerningsprosessen. Påfør deretter en løsning av Vanish Gold Oxi Action Pulver og litt vann på flekken, og la den virke i maksimalt fem minutter. Skyll av med vann, og flekken bør være borte.