Slik holder du hvite krager hvite

Mange tror at mote er vanskelig, at det må se ut som om du virkelig har tenkt gjennom antrekket, men stilene som har vart lengst, er de enkleste: svart dress, jeans med god passform eller en ikonisk skinnjakke.

 

Det som alle har til felles, og som gjør at de varer fra sesong til sesong, er deres enkelhet. Den viktigste byggestenen i enhver garderobe er en av de mest oversette: den hvite dresskjorten. Du kan le, men en hvit skjorte kan brukes til nesten ethvert antrekk og anledning. Den er komfortabel, ser bra ut og passer sammen med alt fra dress til jeans.

Den eneste ulempen med hvite skjorter er at de noen ganger kan være vanskelige å vedlikeholde, spesielt vanskelig er det å beholde hvitfargen. Det kan noen ganger være enklere å kjøpe en ny skjorte i stedet for å prøve å vedlikeholde skjortens klassiske hvite utseende, men du vil bli overrasket over hvor effektive våre flekkfjernere for klær kan være.

Selv om de er både billige og vanlige, kan de varieres på utallige måter og stiler. Du kan vanskelig gjøre feil dersom du matcher en hvit skjorte med forskjellige stiler, men det de fleste gjør feil ,er at de ikke kjøper riktig passform. Her er de viktigste tingene å se etter når du ser etter riktig passform på skjorten:

Du må få plass til to fingre innenfor kragen når den er kneppet igjen.

Den må være så stram rundt armleddet at du må ta ut mansjettknappene for å få den av.

Ermene må være så lange at du kan løfte dem ut fra kroppen uten at mansjettene trekkes nedover underarmen, og de bør være så korte at det ikke henger mer enn 2,5 cm tøy nær mansjetten når armene henger rett ned.

Det bør være nok rom over brystkasse og midje til at du kan dra ut 2,5–7,5 tommer med tøy (avhengig av ønsket passform)..

Den hvite skjortens eneste ulempe er at noen mennesker tror det er vanskelig å holde den ren. Men med Vanish Oxi Action Crystal White Pulver kan du holde det hvite tøyet hvitt og de hvite skjortene seende så gode som nye ut hver gang du bruker dem.